Üzleti lehetőség – Limbic Arc

Loading

Építeni, elérni, és felvirágozni a Limbic Arc-al

Csatlakozva a hatékony webes alkalmazással, pénzügyi szabadsága közelebb van, mint gondolná!

mobiles
elofizetes-02-11-3

 

woman-1A Limbic Arc Affiliate lehetőség

Mi, a Limbic Arc-ban, arra törekszünk, hogy az iparág legszilárdabb és legmegfelelőbb kompenzációs tervét biztosítsuk mindenki számára! Sok vállalat az ajánlatában akár 60-65% -os visszaosztást is ígér. Amikor azonban a por leülepszik, a forgalmi értékükkel (CV) számolva, az értékesítés mennyiségéhez viszonyítva, ezek közül a vállalatok közül kevés fizet többet, mint 40-45%.

Olyan kompenzációs tervet dolgoztunk ki, mely a hetente beérkező teljes dollár bevétel 50% -át fizeti vissza! Nincs ködösítés; pontosan megmutatjuk minden centről, hogy hova megy. Mi lehet ennél méltányosabb és átláthatóbb?

Bízunk benne, hogy élvezni fogja, mikor értékes ügyfele/partnere lesz a Limbic Arc-nak. Ha úgy dönt, hogy otthoni vállalkozást épít velünk, biztosak vagyunk benne, hogy meg fogja találni a számításait. Olyan kompenzációs tervet nyújtunk Önnek, mely lehetővé teszi, hogy elérje az összes célját.

 

A kompenzációs terv alapjai

  • A cég dollár bevételének a teljes 50% -át fizetik vissza hetente
  • Nincs “Nullázódás”, jutalék fizetés a gyengeláb teljesítménye után teljes mélységből
  • Hetente akár 20 000 USD-t is kaphatsz a “Bináris bónusz” kifizetési tervünkből
  • Fogadjon legfeljebb 3 generációt a “Matching bónusz”-ból
  • Heti “Kiskereskedelmi bónusz” az új előfizetések értékesítésének ösztönzésére
  • Heti “Vezetői bónusz” jutalmazza az összes vezetőt
  • Elismerés és jutalmak a vezetői rangra minősült partnereknek, akik előrébb jutnak a rangsorban

A Limbic Arc lehetőséget úgy tervezték, hogy elősegítse a sikeres, virágzó és hosszú távú üzleti vállalkozások felépítését. Marketing tervünk elősegíti, hogy a kívánt jövőt megteremthesd!

Meg szeretnénk ismerni minden olyan Partnert, akik a Limbic Arc-al karriert építenek. Tudjuk, hogy a Limbic Arc történetének megosztásában komoly szerepet kell vállalnia minden társult partnernak, mert még nagyon sokan nem hallottak az életünket megváltoztató termékeinkről.


View the full Sales Compensation Plan and to learn about all the exciting and nearly endless ways to earn with Limbic Arc!

download-01

 

Első lépések a Limbic Arc üzleti lehetőséggel

Honnan tudhatom, hogy ez megfelelő nekem?

Nehéz ez az üzlet?

Támogatási rendszerünkkel nagyon megkönnyítjük, hogy megoszthasd és megtaníthasd másoknak az indulást. Ha a leendő partnereidet saját egyedi affiliate linkeden keresztül a cég webhelyére küldöd, akkor garantált, hogy partnereid hozzád fognak regisztrálni, hozzád fognak kerülni. Különféle marketing eszközöket is kínálunk, például ajánlásokat, videókat és válaszokat a gyakran feltett kérdésekre, melyek segítenek könnyedén megosztani és egyszerűsíteni a Limbic Arc működését.

Milyen típusú képzés érhető el?

Mint Limbic Arc partner, hozzáférhet a különböző erőforrásokhoz, beleértve a marketing anyagokat, értékesítési diákat, értékesítési és képzési videókat, havi webinárt az alapítónkkal, Dr. Cook-kal!

Ha szeretne részt venni ingyenes képzéseinken, keressen, lépjen kapcsolatba velem. Ezeken a képzéseken a Limbic Arc-ról, marketing eszközökről, promóciókról szóló bemutatókat láthat, valamint hallhatja még az InfoBoost-ok magyarázatait és üzleti/pénzkereseti információkat is. Ezek a konferenciák nagy segítséget jelentenek vállalkozása számára, és azonnali hatással lehetnek az üzleti növekedésre!

Mennyi időt kellene fordítanom erre az üzletre?

A vállalkozásodra fordított idő rajtad múlik! A legtöbb ember hetente néhány órával indul, saját elfoglaltsága/munkája mellett. Minél több időt teszel bele, annál sikeresebb leszel, és annál gyorsabban tudod elérni céljaidat!

Hogyan léphetek kapcsolatba az ügyfélszolgálattal tagságom, vagy a háttérirodámmal kapcsolatos problémám miatt?

Itt vagyunk, hogy segítsünk! Elérheti csapatunkat e-mailben vagy telefonon keresztül.
Nézze meg Kapcsolat oldalunkat a támogatáshoz.

woman-2Mely országokban férhetnek hozzá az alkalmazáshoz?

Tagja lehet minden olyan országban élő személy, aki hozzáfér a Limbic Arc webes alkalmazáshoz.

Milyen költségekkel jár a partneri kapcsolat?

A LimbicArc havi 100.00 USD előfizetésével korlátlan hozzáférést biztosít az összes rendelkezésre álló webes alkalmazáshoz! A partneri tagságra más díjak nem vonatkoznak.


elofizetes-02-12-3

 

Megosztom ezt az oldalt másoknak is: