Aromatouch masszázs

at-01

Loading

Aromatouch masszázs

 

Az aromatouch masszázs terápiának egyszerre van felemelő, energia szintnövelő, ugyanakkor nyugtató, egyensúlyteremtő hatása, testünk és lelkünk számára egyaránt.

Az Aromatouch masszázs technikát Dr. David K. Hill fejlesztette ki. CPTG minőségű, azaz 100%-os tisztaságú terápiás illóolajokkal dolgozta ki a technikát.

Ennek a masszázsnak a hatékonysága a megfelelően felhasznált olajkeverékekben, az esszenciális olajokban és az alkalmazott mozdulatokban rejlik, miközben az olajok egyfajta szinergiát alakítanak ki testünkben.

A masszázs során az olajokat lágy érintéses technikával visszük fel a hátra, a fej hátsó részére, a fülekre, kézre és talpakra. A 60 perces masszázs során érintjük a test meridiánjait és energiaközpontjait, ezzel egyensúlyba hozzuk a szervezet működését, felfrissítjük a testet és a lelket.

 

 

A masszázs “ereje” a nyolc meghatározott sorrendben felvitt esszenciális olajokból és olajkeverékekből áll.

Az első két olaj ellazítja a testet. A Balance keverék hozzájárul a test általános jóllétéhez, fokozza a nyugalom érzését, csillapítja a felfokozott érzelmi állapotot. A Levendula megnyugtatja a testet és az elmét, áthangolja a kedélyállapotot, enyhíti az idegrendszer okozta stresszt.

A harmadik és a negyedik olaj támogatja a test energetikus működését. A Teafa nyugtatja a szöveteket, tisztítja a testet. Az OnGuard keverék természetes helyreállító képességgel bír, támogatja az immunrendszer egészséges működését.

Az ötödik és hatodik olaj enyhíti az izmok feszülését. Az AromaTouch keverék nyugtatja és oldja a feszültségérzetet a szövetekben. A Deep Blue keverék hűsíti és megnyugtatja a szöveteket, enyhíti az izomfájdalmakat.

A hetedik és a nyolcadik illóolaj pezsdítő hatású. A Vadnarancs javítja a kedélyállapotot, csillapítja az idegességet, fizikai és érzelmi egyensúlyt teremt. A Borsmenta elősegíti a szellemi éberséget, élénkítő, üdítő hatást gyakorol, feltölti energiával a testet.

 

aromatouch

 

 

Megosztom ezt az oldalt másoknak is: