EQ Vitamin K2 és D3 tesztkészlet

eq-k2+d3-test-kit-800x500-1

 126 total views,  1 views today

Tesztkészlet – Az EQ K2-vitamin teszt most a D3-vitamin teszteredményeket is tartalmazza!

Egy egyszerű, saját maga által használható eszköz segítségével könnyen meg tudja kapni a K2-vitamin (MK7) szérumkoncentrációját, valamint a D3-vitamin (25-OH-D3-vitamin) szintjét. A K2-vitamin „koncentrációs száma” a vérben a szív- és érrendszeri betegségek és/vagy gyenge csontok relatív kockázatára vonatkozóan ad jelzést. A 25-OH-D3-vitamin pedig a D3-vitamin egyik anyagcsereterméke, amelyet a szervezet D-vitamin-szintje legjobb indikátorának tartanak.

A szűrőpapírra gyűjtött vérmintát a K2- és D3-vitamin tesztelésére vonatkozó nemzetközi szabványoknak megfelelően vonják ki és elemzik a norvégiai Oslo Vitas AS Laboratóriumában. Eredményeihez biztonságosan hozzáférhet az omegaratiotest.com/hu weboldalon 15 – 20 munkanap elteltével.

Tesztkészlet – Összetevők

Fontos emlékeztető

Amikor megkapja az EQ K2+D3-vitamin tesztet, néhány dologgal tisztában kell lennie. Gondosan kövesse a tesztkészlet használati útmutatóját a vérteszt elvégzésének módjáról.

A vérmintagyűjtő kártyán található egy azonosítószám. Az új EQ K2+D3-vitamin tesztünk esetében az azonosítószám már megtalálható a vérmintagyűjtő kártyán – azon a felén, amit letép és megőriz, és azon a felén is, amelyet beküld a laboratóriumba. Ennek köszönhetően a tesztje teljesen titkosított. Rendkívül fontos, hogy megőrizze az azonosítószámot tartalmazó részt, mivel erre később szüksége lesz, amikor a tesztet az omegaratiotest.com/hu oldalon ellenőrzi.

Összehasonlítás a korábbi eredményekkel

Tudta, hogy amikor ellenőrzi a második eredményeket, akkor azokat könnyedén összehasonlíthatja az első eredményeivel? Kattintson a ELŐZŐ TESZTEREDMÉNYEK ikonra, és adja meg az első teszt azonosítószámát.

Tippünk

Javasoljuk, hogy fényképezze le az azonosítószámot arra az esetre, ha elveszítené a levelet. Tekintse át és gondosan kövesse a tesztkészlet használati útmutatóját a vérteszt elvégzésének módjáról.

Használat

Az eredmény ellenőrzése

Az omegaratiotest.com/hu weboldalon könnyen ellenőrizheti az eredményét, és többet olvashat arról, hogyan értelmezze az eredményt. Ha úgy dönt, akkor az eredményt a korábban elvégzett tesztek eredményével is összehasonlíthatja.

  1. HOL ELLENŐRIZHETI?

Lépjen az omegaratiotest.com/hu weboldalra, és regisztrálja az EQ K2+D3 teszt azonosítószámát, hogy hozzáférjen az eredményéhez.

  1. AZ EREDMÉNYE:

Két eredményt fog kapni: a K2-vitamin (MK7) szérumkoncentrációját, valamint a D3-vitamin szintjét.

  1. HOGYAN ÉRTELMEZZE?

Kattintson az EREDMÉNYEK MAGYARÁZATA ikonra az oldal alján, hogy többet tudjon meg az eredményéről.

tesztkészlet

Itt tudod megrendelni.

Itt tudsz kérdezni, kapcsolatba lépni velem.

EQ Vitamin K2+Vitamin D3
EQ K2+D3 vitamin

Az EQOLOGY másik tesztkészlete, mellyel a szervezete Omega-3 szintjét, és a szervezete Omeg-6:Omega-3 arányát tudja ellenőrizni.
EQ Omega-3 tesztkészlet

Megosztom ezt az oldalt másoknak is: