Ismerj meg – küldetésem, hitvallásom

 422 total views,  1 views today

Ulicska Tamás természetgyógyász vagyok. Ismerj meg - Ulicska Tamás

2008-ban léptem rá az „útra”.

Akkor ismerkedtem meg egy energetikai gyógyászati móddal.
A sok éve fennálló allergiámat, mely sajnos napi gyógyszerszedésre kényszerített, 1 hónapon át tartó önkezeléssel teljesen elmulasztottam. Ez a közvetlen tapasztalás megerősítette az alternatív gyógyászati módszerekbe vetett hitemet.
 
A R.A.I. magyarországi szervezetének lehetőségeivel megismertem és elsajátítottam az aktív szellemgyógyászatot, a psi-sebészetet, és az Atlantiszi Arolo Tifar-t, valamint jogot szereztem arra, hogy tanítsam a Reiki ősi módszerét.
 
Két éven át tanultam két mestertől is pszichotronikát. A Zselizi Gyógyító néven ismert felvidéki Nagymesternél, Ifj. Csontos Vilmosnál vizsgáztam, az őáltala „lehozott” módszerből, és váltam Pszichotronikus Szellemsebész Mesterré.
A pszichotronika és szellemsebészet lényege, hogy rezgésből, gondolatokból és fényből állunk. A szó pedig teremtő erővel bír.Megismerkedtem a kinesio-tape ragasztási technikával, és annak egy továbbfejlesztésével, az acu-tape-el. 
 
Természetgyógyász tanulmányaimat Dr. Walkovszky Attilánál kezdtem, Alternatív Mozgás és Masszázsterápia szakon.
 
Majd elvégeztem Árendás László természetgyógyásznál a Fülakupunktúrás Addiktológus szakot.
 

Akupresszúrát a Batthyány Strattmann László díjas orvosnál, Dr. Eőry Ajándoknál tanultam, s szereztem mellette gyakorlatot. A Natúrsziget szavazása alapján a 2013-as évben Dr. Eőry Ajándok lett Az Év Orvos-Természetgyógyásza, akit joggal neveznek a boldoggá avatott körmendi orvos után, szintén a szegények orvosának.
Vele részt vettem külső „bevetésen” is, hajléktalanokat gyógyítva a Széll Kálmán téren.
 
Tanultam többféle masszázst is. Frissítő svédmasszázst, kínai masszázst.
Utoljára Yumeiho masszázst Paulics Pétertől.
 

Ismerj meg egy másik oldalról is.

2011-ben kezdtem verseket írni. Verseim több ízben jelentek meg a Körmendi Kulturális Műhely, Körmendi Figyelő című kiadványában.
Terveim között szerepel 3 verses kötet kiadása.
Verseim elérhetőek a www.gyogyulni.hu oldalon a Verseim menüpont alatt, illetve egy korábban létrehozott, a www.agabe.eoldal.hu címen található Agabe Világa honlapomon.
 
2012-ben Körmenden volt egy két napos, Móricz János Nemzetközi Őstörténeti Konferencia, melynek helyi főszervezője voltam. (Móricz János Kulturális Egyesület: www.juanmoricz.hu)
 
2019 óta használom a doTERRA esszenciális olajait, melyek tényleg a Föld ajándékai.
Sejtszintű egészségünk szempontjából fundamentum az omega-3 zsírsavak megfelelő mennyiségben való megléte szervezetünkben. Ebben van legnagyobb segítségünkre a norvég EQOLOGY.
 
Test-lélek-szellem harmóniáját visszaállítva érhetünk csak el tartós gyógyulást.
Várom Körmenden a rendelésemen.
 
Bejelentkezés szükséges.

Hívjon a 20/951-0808-as számon.

További elérhetőségeim.

További oldalaim:
www.egeszsege.hu
www.gyogyulni.hu
www.olajozottelet.hu

Megosztom ezt az oldalt másoknak is: